Έτσι θέλει τη γυναίκα ο Χρήστος Μπάρκας! «Με ενδιαφέρει η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου…»

166

«Ξέρω τι αναζητώ κι όταν το βρω, θα είμαι ευτυχισμένος και σε αυτό το κομμάτι».
Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Μπάρκας, ο οποίος απάντησε και για τον ιδανικό τύπο γυναίκας.

Ποιος είναι ο ιδανικός τύπος γυναίκας για σένα;

Με ενδιαφέρει η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, να έχει ευαίσθητη και καλή ψυχή. Να έχει χιούμορ, να είναι καλός άνθρωπος. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά ο χαρακτήρας είναι που γοητεύει και όχι το σώμα. Το σώμα με τα χρόνια αλλάζει. Ο χαρακτήρας μένει ο ίδιος.

Ξέρω τι αναζητώ κι όταν το βρω, θα είμαι ευτυχισμένος και σε αυτό το κομμάτι. Σαφώς και μετράει η εμφάνιση, όμως, για μένα όχι και τόσο. Δεν έχει σημαντικό ρόλο, όσο κι αν το επιβάλλει η εποχή. Ζούμε σε μία κατάσταση που όλοι πρέπει να είμαστε «τέλειοι» εξωτερικά. Εσωτερικά, όμως, τι γίνεται;

Είσαι σχεδόν συγκινητικός… Ως παιδί μιας άλλης εποχής. Να φανταστώ ότι είσαι και πιστός στις σχέσεις σου, έτσι;

Α, ναι, δεν το συζητώ! Αν πω ότι μπαίνω σε σχέση με μία κοπέλα είμαι εκεί, δίπλα της σε όλα! Δεν βρίσκω τον λόγο να είμαι με μία γυναίκα και να κάνω και κάτι άλλο. Είμαι πολύ δοτικός και τρυφερός στις σχέσεις μου. Αυτές τις εικόνες έχω κι από το σπίτι μου, δηλαδή.

Από τους γονείς σου;

Ναι, είναι δύο άνθρωποι που είναι μαζί και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Είμαστε μία πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια. Μεγάλωσα με πολλή μεγάλη αγάπη και όμορφες εικόνες.

Χρήστος ΜπάρκαςΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here