Ένα απίστευτο “ιπτάμενο” σκάφος βγαλμένο από ταινία του James Bond!

217

Ο όρος “ιπτάμενο σκάφος” μπορεί να ακούγεται σαν κάτι που βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο είναι πραγματικό και μοιάζει με κάτι που θα έβλεπε κανείς στην επόμενη ταινία James Bond.

Ο λόγος για το Enata Foiler, ένα “ιπτάμενο” σκάφος 9,75 μέτρων το οποίο σχεδιάστηκε με σκοπό να ξεχωρίσει απο οποιοδήποτε άλλο σκάφος και να φέρει την επανάσταση στον κόσμο της ναυσιπλοΐας. Το σκάφος είναι εξοπλισμένο με τα υψηλότερα πρότυπα και μπορεί να ταξιδεύει πάνω από την επιφάνεια του νερού με 18 κόμβους, προσφέροντας στους επιβάτες του μια απαλλαγμένη από θαλασσινό νερό ομαλή βόλτα.

Το σκάφος διαθέτει πολυτελή χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και είναι εξοπλισμένο με τέσσερα πτερύγια τα οποία το ανασηκώνουν με εκπληκτική ομαλότητα πάνω από το νερό και υπόσχονται μια άνετη πλεύση. Η απογείωση στο νερό γίνεται εξίσου με ομαλό τρόπο, και το σκάφος μπορεί να πλεύσει ακόμα και χωρίς την χρήση των πτερυγίων.

Διαθέτει έναν “δολοφονικό” δίδυμο 8-κύλινδρο κινητήρα ντίζελ που παρέχει συνολική ισχύ 740 hp και τελική ταχύτητα πλεύσης τους 40 κόμβους. Είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και διατίθεται σε διαφορετικές διατάξεις ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του ιδιοκτήτη του. Έτσι, μπορεί κάποιος να επιλέξει μεταξύ του κομψού Royale, του διασκεδαστικού Venturi, του φιλικού προς την οικογένεια Azure ή να δημιουργήσει το δικό του στυλ.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες του πανέμορφου αυτού σκάφους:


foiler.comΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here